De ligging.

Onvoorstelbaar. Op 23 november 2019 plantte minister Somers symbolisch een boom op stadsgroen Ghellinck. Hiermee wordt de eerste stap gezet in het omtoveren van het gebied in een groene long van maar liefst 12 hectare.

 

Op huidige plannen van stad Kortrijk staat de woning rechtstreeks verbonden met de rand van het gebied. Concreet betekent dit dat de woning toegang heeft tot de groene long en toch ver weg blijft van de publieke ingang. 

Als een prachtig natuurgebied aan de deur je nog niet overtuigd hebben zijn er nog een paar zaken. De woning is gelegen in een residentiële buurt met een vlotte toegang tot R8 en E17. Dit allemaal op wandelafstand van het centrum van Bissegem en het station.

De villa.

 

De overweldigende voorgevel van de villa verschaft ons de toegang tot zowel de woning als de burelen. De aparte ingang leidt ons naar een instapklare kantoorruimte van maar liefst 50 m2. Deze is verdeeld in twee delen. Het eerste deel kan fungeren als wachtruimte, het tweede deel is erg ruim en biedt plaats voor een praktijkruimte of kantoor. Het kantoor is eveneens voorzien van een apart toilet.

Op het gelijkvloers ontdekken we bij het betreden van de voordeur een ruime inkom die toegang verschaft tot de keuken en leefruimte. De vloer van de lichtrijke leefruimte is afgewerkt met Bourgondisch witsteen. In dezelfde ruimte dient een prachtige open haard als eyecatcher. De keuken doet niet onder aan de living. Stijlvol ingericht met als troef een tafelblad van zwarte graniet laat ongetwijfeld een indruk na. De dubbele garage is gelegen tussen de burelen en de woonruimte.

Op de eerste verdieping leidt een ruime gang ons het allereerst naar een opbergruimte. De volgende deur in de gang die we tegenkomen is van de badkamer. Deze is afgewerkt met zowel een douche als een bad, dus is voor ieder wat wils. Gaan we een stapje verder komen we in de recreatieve kamer met aansluitend de zolder. Deze is geïsoleerd en kan ingedeeld worden in 2 slaapkamers of dienen als polyvalente ruimte. Gaan we verder in de gang komen we nog de 3 grote slaapkamers tegen.Dit allemaal met als kers op de taart een zuid gerichte tuin.

Website ontworpen in opdracht van Leonards Immobiliën.

Laurent Poulain - BIV 512825

Fotografie: Amiracle

Gratis schatting van uw woning in Kortrijk of omstreken? www.leonards.be